A McKenzye Show a nagy döntések és elhatározások mûsora, ahol érdekes feladatokat kell végrehajtani értékes ajándékokért!
Ez a mûsor az, ahol Önök, azaz a nézõk a fõszereplõk MEGAsztárok!

FÕTÁMOGATÓNK
Ha önök kitartóak és bátrak akkor nem kell mást tenniük, csak dönteni, részt vesznek-e mûsorunkban vagy sem! Ha igen, és szerencséjük van akkor élményekben, anyagiakban is egyaránt gazdagabbak lehetnek! Tehát nem kell mást tenni csak figyelni mûsorunkat és ha kedvük van hozzá akkor levélben, telefonon vagy SMS-ben is jelentkezhetnek nézõnek, illetve barátaikat, családtagjaikat is benevezhetik mûsorunkba! Ha ez utóbbit teszik, akkor kérjük írják meg a benevezett személy negatív vagy pozitív tulajdonságát és mi igyekszünk ezt ellene fordítani!

A McKenzye Show címû mûsor ötletszerzõje, írója, kivitelezõje, rendezõ-producere és tulajdonosa: McKenzye Szabadi István.
A McKenzye Show-hoz hasonló jellegû és ötletû mûsor sehol, egyetlenegy Magyarországon mûködõ Tv-társaságnál sem készül, és nem is készülhet. Ez maximálisan a McKenzye Produkció ötlete és: Az ARTISJUS Szerzõi Jogvédelmi Hivatalnál a 970929002T, 991118002T, 000309006T azonosító számok alatt törvényesen védve és bejegyezve van! Ily módon ez a jellegû mûsor csak a McKenzye Produkció által készülhet és kerülhet jogosan képernyõre.

A McKenzye Produkció Show mûsora egy órás televíziós mûsor, mely olykor-olykor országos kábeltelevízión, továbbá Magyarország 13 megyéjében helyi városi televíziókban látható. Utolsó mérési adataink alapján 5-6% mértékû országos nézettséget érünk el. A mûsor fõ nézõtábora a 12 évtõl - az 50 éves korig tehetõ fiatal, fiatal felnõtt valamint közép és idõsödõ generációra értendõ!


Mûsorleírás:
Nem a szokványos és sokak által ismert vetélkedõkbõl, beszélgetésekbõl és szerencsejátékokból felépített mûsorról van szó, hanem egy olyan Show jellegû játékos produkcióról beszélhetünk a McKenzye Show esetében, amely a hétköznapi emberek bevonásával, aktív közremûködésükkel készül, és ami által maguk a nézõk válnak hõssé, sztárrá. A mûsorvezetõ a hétköznapjaikat élõ embereket fürkészi be a mûsorba, hogy a nyilvánosság elõtt szerepeltesse õket valamilyen veszélyes vagy humoros témájú játékfilmek fõszereplõjeként!

Tehát a szereplõ kiválasztása és az elé kitûzött feladat elvégzése - adásonként 3 - alkotja a mûsor gerincét. A stúdióba ellátogató nézõknek ezen részek levetítése mellett lehetõségük van bekapcsolódni a játékba. A feladatokat sikeresen elvégzõk, a maguk szerencséjének kovácsaként ajándékot nyerhetnek!


A mûsor lényege:
Olyan játékos mûsorról van szó mely barátságosabbá, ember közelibbé teszi a nézõk számára a televíziózást, ily módon színesítve a dolgos hétköznapi emberek életét!
Röviden: a McKenzye Show a nagy feladatok, elhatározások és döntések show-ja!!!


A mûsor havonta jelenik meg vadonatúj mûsorszámokkal egyszeri ismétlésekkel!