A McKenzye Produkció 1997-ben kezdte meg televíziós tevékenységét. Az elmúlt években folyamatosan változó magyar médiapiacon jelentõs sikereket ért el. Céljaink között kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy emberközelibb, barátságosabb televíziós mûsorokkal szórakoztassuk a magyar publikumot.

A produkció kiemelt tevékenysége a McKenzye Show címû mûsor gyártása.
Célzott nézõtáborunk a 12 évestõl az 50 éves korig tehetõ fiatal, fiatal felnõtt, valamint közép és idõsödõ generáció! utolsó mérési adataink alapján 5-6% közötti mértékû országos nézettséget érünk el. A mûsor elérése a kábeltelevíziós rendszereken, illetve a frekvencia sugárzó helyi városi televíziókon keresztül történik. Ide kattintva megtekinthetõek a vetítési helyszínek.

A McKenzye Show idõtartama epizódonként egy óra. Benne a médiatörvényben meghatározott idõtartamú reklámidõ áll rendelkezésre! (külön kategorizálva a közszolgálati és kereskedelmi televiziókra.)

A McKenzye Show havonta jelenik meg új mûsorszámmal többszöri ismétlésekkel! Ismétléskor a reklámok is ismételve vannak!
Az egyórás televíziós mûsorban 2 reklámblokk-megszakítás van.
A McKenzye Produkció országos mértékben tárja a nyilvánosság elé az Ön reklámját! Áraink a mindenkori országos televíziós reklámtarifákhoz és az általában ismert média piaci árakhoz képest sokkal olcsóbbak, illetve még további kedvezõ feltételekkel kínáljuk reklámsugárzási árainkat a Show mûsorban.
FONTOS! A helyi városi televíziót nézõ emberek komoly célzott közönséget jelentenek, melyekhez olcsón és könnyen eljuthat a reklámozó partner a McKenzye Produkción keresztül! Igaz, hogy ezt a célzott közönséget az országos földi sugárzású televíziókon keresztül is el lehet érni, minimum tízszeres árért!
A McKenzye Produkcióról olvashatnak az ország legnagyobb és legtekintélyesebb média katalógusában a Média Ász-ban. A könyv 2002-ben õsszel megjelent XI. évfolyam 2. Kötetében a 368-369és a 38-os oldalakon tekinthetõ meg a McKenzye Produkció!


ÁRAINK
( Adásonkénti és év közbeni reklámozások esetében. )

Fõtámogatói díj: 1.200.000 Ft.+Áfa / adás! Ez 6-szor 20 másodperc reklámidõt és 2-szer fõtámogatói spot sugárzást jelent!

További reklámozási lehetõség:
- Egy reklámblokkban: 320.000 Ft+Áfa / adás! Ez 2-szer 15 másodperc vagy egyszer 30"!
- Kettõ reklámblokkban: 560.000 Ft+Áfa / adás! Ez 4-szer 15 másodperc vagy 2-szer 30"!

Mennyiségi kedvezmények:
Minimum 2 mûsorra történõ reklámidõ foglalás esetében -5% a sugárzási díjból!
3 vagy annál több mûsor reklámidõ lefoglalása esetében -10% a sugárzási díjból!
6 mûsor az az fél éves idõtartamon túli megrendelés esetében ajánljuk az
ÉVES SZERZÕDÉSES AJÁNLATUNKAT mely közel 50% árengedményt jelent!
Ügynökségi jutalék 25%!
A reklámárak sugárzási díjat jelentenek!
Abban az esetben, ha a megrendelõ rendelkezik reklámfilmmel, csak a sugárzási díjat kell megfizetni.

Ha pedig a megrendelõ nem rendelkezik reklámfilmmel, ebben az estben a McKenzye Produkciótól is megrendelheti a reklámfilm legyártását. Ekkor egyszeri reklámfilmgyártási díjat számítunk fel, melynek megállapítása közös megegyezéssel történik és mértéke igénytõl változik! De minimum 30.000Ft+Áfa.


Támogatási és reklámozási lehetõségekrõl ide kattintva tájékozódhat.
További információkért és a személyes kapcsolat felvételéért hívjon bennünket 0660 451 383-as vagy a 0670 335 1383 telefonszámokon.


Köszönjük, hogy megnézte marketing oldalunkat.

Reklámzóink és támogatóink megtekintéséhez kattintson ide!


A McKenzye Produkció további szolgáltatásai:
· Tv-mûsorok, videoklippek gyártása.
( Video stúdió utómunkák, DVcam, Premier 6.0 program, bármilyen szalagra rögzítés-másolás / DV, DVcam, Beta, DigitVHS, SVHS, VHS / továbbá szakmailag gyenge készmunkák utólagos professzionális újramontírozása, rendezvények, esküvõk, party-k, más egyéb események rögzítése és montírozása, stb.! )
· Könnyûzenei produkciók gyártása, szolgáltatása.
· Kiadói tevékenység.
· Reklám-, Referencia-, termék- vagy gyártásismertetõ filmek készítése, közzététele országos és regionális TV-csatornákon.
· PR és Marketingmunkák.
· Képviseleti tevékenység.
· Rendezvényszervezés.
· Ügynöki tevékenység.


Részletesebb információkért és a személyes kapcsolat felvételéért, várjuk szíves érdeklõdéseiket illetve megrendeléseiket!


Tisztelettel: McKenzye